Η εταιρία

Τα τελευταία 16 χρόνια η εταιρία μας, Δαλκαφούκη Οίκος Ε.Π.Ε, εξειδικεύεται με επιτυχία στο ευαίσθητο αντικείμενο της αποκατάστασης ιστορικών και διατηρητέων κτιρίων, παραδοσιακών οικισμών και βιοκλιματικών κατασκευών προμηθεύοντας με διαπνέοντα υλικά χωρίς τσιμέντο περισσότερα από τα σημαντικότερα έργα της χώρας μας. Με σεβασμό στην κληρονομιά και την παράδοση μας, προτείνουμε φυσικές και συμβατές πρώτες ύλες για δομικές και αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Η εταιρία μας λειτουργεί σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015. Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα και κατόπιν αιτήματος σας αποστέλουμε τα τεχνικά τους δελτία.


Ποιοί είμαστε

Αναγνωρίζουμε τη μοναδικότητα του κάθε κτιρίου και με σεβασμό στο όραμα σας αξιολογούμε τις ανάγκες του μέσα από μια συνολική προσέγγιση συνθέτοντας πραγματοποιήσιμες λύσεις.

Δέσμευση μας είναι η διατήρηση της άμεσης επαφής με κάθε έργο και τους ανθρώπους που το υλοποιούν. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε ώστε να εξασφαλίσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα με άριστης ποιότητας υλικά.

Επενδύουμε στο μέλλον μέσω της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας και με συνεχείς ενημερώσεις και εκπαιδεύσεις καινοτομούμε στο χώρο κάνοντας πράξη πρωτότυπες ιδέες.

Η εταιρία μας αποτελείται από επιμέρους τμήματα, πλαισιωμένα με καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να εξασφαλίσουμε την ομαλότερη λειτουργία των διαδικασιών και καθημερινών μας εργασιών, καθώς και τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση. Συγκεκριμένα τα τμήματα που απαρτίζουν την Δαλκαφούκη Οίκος Ε.Π.Ε. είναι:

-Τμήμα Πωλήσεων & Marketing

-Τμήμα Logistics

-Τμήμα Innovation και R&D

-Τεχνικό τμήμα

-Τμήμα Εκπαίδευσης και Αξιολόγησης


Ζώνη Καινοτομίας

Πιστεύουμε στη συνεχή ανάπτυξη ανθρώπων και ιδεών, στη διάχυση γνώσεων και υποστηρίζουμε τις δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που η πολύχρονη δουλειά της εταιρίας μας συνεχίζει να εμπνέει νέους ανθρώπους να οραματίζονται. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις τελευταίες και πιο φρέσκιες δράσεις που στηρίζει η εταιρία μας.


Breath Inn

Το Breath Inn είναι μια καινοτόμα έννοια που οραματίζεται να δημιουργήσει ένα σύνολο ξενοδοχείων των οποίων το βασικό χαρακτηριστικό είναι η οικολογική τους προσέγγιση στην αποκατάσταση τους με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, χωρίς τσιμέντο.Το Breath Inn στοχεύει στη προώθηση μιας εναλλακτικής μορφής τουρισμού στην οποία τον επισκέπτη πέραν του τόπου που θα επισκεφτεί τον ενδιαφέρει η ποιότητα και ο τρόπος κατασκευής του χώρου που θα τον φιλοξενήσει. Περισσότερες πληροφορίες στο breath-inn.com

Breath Inn

Training Centre

Με κύριο άξονα τον άνθρωπο και την διαρκή μας ανάγκη να μοιραζόμαστε γνώση και προβληματισμούς, δημιουργούμε ένα πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης όπου θα βιώσουμε στην πράξη την εφαρμογή τεχνοτροπιών, βαφών και κονιαμάτων χωρίς τσιμέντο.

Mind the Map

Απεικόνιση αρχαιολογικών χώρων με την βοήθεια της 3d printing τεχνολογίας με σκοπό την καθοδήγηση των ατόμων με μερική ή ολική τύφλωση στους χώρους αυτούς.